CareWell Ergo-tip douche-toiletstoel

CareWell® Ergo-tip 5 en 6

De Carewell® Ergo-tip is een compacte douche-toiletstoel die uitstekend manouvreerbaar is. Daardoor is deze ook geschikt voor kleine ruimten. KLIK op de foto voor meer informatie.

CareWell MobiCare - mobile aankleedtafel

CareWell® MobiCare aankleedtafel

De Carewell® MobiCare aankleedtafel is elektrisch in hoogte verstelbaar en eenvoudig te verplaatsen. Door het compacte en slanke ontwerp kan het zonder problemen van kamer naar kamer worden verplaatst. Hierdoor is de Mobicare erg nuttig en kosteneffectief voor gebruik in meerdere ruimtes of voor meerdere gebruikers. KLIK op de foto voor meer informatie.

CareWell behandeltafel elektrisch hoogte verstelbaar

CareWell® behandeltafel

De Carewell® behandeltafel is elektrisch of hydraulisch in hoogte verstelbaar. Door deze verstelbaarheid zijn zorgvragers goed te behandelen. De toplaag is zacht, naadloos en in verschillende kleuren leverbaar. De Carewell® behandeltafel is door de Tente® zwenkwielen eenvoudig te verrijden en manoeuvreren. KLIK op de foto voor meer informatie.

CareWell® Ergo-tip Obesitas 7 en 11

De CareWell® Ergo-tip Obesitas 7 en 11 douche-toiletstoel zijn ontworpen voor zorgvragers met behoorlijk overgewicht. KLIK op de foto voor meer informatie.

CareWell douchebrancard

CareWell® Douchebrancard

De Carewell® douchebrancard is elektrisch hoog-laag verstelbaar, 5° kantelbaar, heeft een centraal remsysteem en rijrichting fixatie. De Carewell® douchebrancard is een robuust en comfortabel hulpmiddel voor het douchen van liggende zorgvragers. KLIK op de foto voor meer informatie.

Liftolet met voetplaat (accessoire) en optioneel verkrijgbare Pressalit armsteunen

Liftolet®

Een hulpmiddel voor mensen die moeite hebben om te gaan zitten of op te staan. Liftolet® past op de meeste standaardtoiletten zonder dat andere gebruikers er hinder van ondervinden. KLIK op de foto voor meer informatie.

Liftolet Tilty - voorzijde

Liftolet® Tilty

Liftolet Tilty werkt als een sta-op stoel. De zorgvrager wordt voorzichtig en soepel tot zitten of staan gebracht. De fysiologisch correcte beweging ondersteunt de zorgvrager bij het opstaan.
KLIK op de foto voor meer informatie.

TS douche-toiletstoel

TS douche-toiletstoel

TS is geschikt voor kinderen, tieners en volwassenen. De douche- toiletstoel is veilig en comfortabel en heeft verschillende mogelijkheden voor fixatie.
KLIK op de foto voor meer informatie.