CareWell Ergo-tip douche-toiletstoel

CareWell® Ergo-tip

De Carewell Ergo-tip is een compacte douche-toiletstoel die uitstekend manouvreerbaar is. Daardoor is deze ook geschikt voor kleine ruimten. KLIK op de foto voor meer informatie.

CareWell douchewagen

CareWell® Douchewagen

De Carewell® douchewagen is elektrisch hoog-laag verstelbaar, 5° kantelbaar, heeft een centraal remsysteem en rijrichting fixatie. De Carewell® douchewagen is een robuust en comfortabel hulpmiddel voor het douchen van liggende zorgvragers. KLIK op de foto voor meer informatie.

Liftolet met voetplaat (accessoire) en optioneel verkrijgbare Pressalit armsteunen

Liftolet®

Een hulpmiddel voor mensen die moeite hebben om te gaan zitten of op te staan. Liftolet® past op de meeste standaardtoiletten zonder dat andere gebruikers er hinder van ondervinden. KLIK op de foto voor meer informatie.

Liftolet Tilty - voorzijde

Liftolet® Tilty

Liftolet Tilty werkt als een sta-op stoel. De zorgvrager wordt voorzichtig en soepel tot zitten of staan gebracht. De fysiologisch correcte beweging ondersteunt de zorgvrager bij het opstaan.
KLIK op de foto voor meer informatie.

TS douche-toiletstoel

TS douche-toiletstoel

TS is geschikt voor kinderen, tieners en volwassenen. De douche- toiletstoel is veilig en comfortabel en heeft verschillende mogelijkheden voor fixatie.
KLIK op de foto voor meer informatie.