Raizer® II

De Raizer® II is een mobiele hefstoel waarmee een gevallen persoon binnen enkele minuten overeind geholpen kan worden. De Raizer kan worden bediend door een enkele helper, die geen fysieke inspanning hoeft te verrichten: een helpende hand is genoeg.
KLIK op de foto voor meer informatie.

Sta-tafel met powerlift Vision®

Vision

De sta-tafel Vision® stelt u in staat actief deel te nemen aan uw omgeving, ter voorkoming van scoliose, contracturen, botontkalking en decubitus, verbetering van stofwisseling enz. KLIK op de foto voor meer informatie.

VISIONmy

De VisionMy zorgt voor een natuurlijke beweging. De voorvoet wordt omhoog en omlaag gebracht waarbij deze afwisselend onder een andere hoek komt te staan t.o.v. de enkel. Dit is mogelijk doordat twee afzonderlijke voetplaten alternerend op en neer bewegen. KLIK op de foto voor meer informatie.

Mover Standaard

Mover

De Mover, een sta-op- en transferhulpmiddel, is een goed alternatief voor een rolstoel omdat het comfortabel zit vanwege de gepolsterde – en draaibare zitting en de kniesteunen.
KLIK op de foto voor meer informatie.

Vita-Lift®

Dit sta-op, loop- en transferhulpmiddel stimuleert en mobiliseert. Het is geschikt voor gebruik thuis, maar ook in een verpleeghuis of andere zorginstelling.
KLIK op de foto voor meer informatie.

Sta-op, loop en transferhulpmiddel Vita-Lift 210

Vita-Lift®210

De Vita-Lift®210 is ook zeer geschikt voor zorgvragers met een zwaarder gewicht, aangezien het belastbaar is tot 210 kg.
KLIK op de foto voor meer informatie.

Turnax / Easy Move

Sta-op en transferhulpmiddelen
Niet zelf op kunnen staan maakt zorgvragers vaak onzeker terwijl zorgverleners die hulp bieden bij transfers fysiek zwaar worden belast.
KLIK op de foto voor meer informatie.

BS-100 als buikstatafel inclusief hoofdsteun met gezichtsopening, werkblad, abductiekussen, romp-/bekkensteunen, rugsteun en hielsteunen (accessoires)

BS-100

De BS-serie biedt een therapeutisch verantwoorde manier om vanuit een horizontale stand te kantelen naar een meer verticale positie. KLIK op de foto voor meer informatie.

BS-200 buik- en rugstatafel

BS-200

De brede basisplaat en smalle bovendeel zorgen voor bewegingsvrijheid en voorzien tegelijkertijd in vele verschillende manieren om vanuit een liggende positie omhoog te komen naar bijna staan tot rechtop staan. KLIK op de foto voor meer informatie.

BS-300 als buikstatafel inclusief kinsteun, verlengde kussen breed/laag, werkblad, abductiekussen, romp-/bekkensteunen, rugsteun en hielsteunen (accessoires)

BS-300

Staan heeft veel positieve effecten voor zowel lichaam als geest. KLIK op de foto voor meer informatie.

Novum® 1 met meerdere verstelbare romp/bekkensteunen, en kniesteunen (accessoires)

Novum 1

Het ligvlak voor buik- of rugligging is anatomisch gevormd door toepassing van een nieuw concept.
KLIK op de foto voor meer informatie.

Novum® 2 met twee veiligheidsriemen (accessoires)

Novum 2

Geen ander product biedt dezelfde mogelijkheden voor gecompliceerde voetafwijkingen. Het biedt de beste hulp voor het opstaan.KLIK op de foto voor meer informatie.

Novum 3

De sta-tafel functioneert in elke positie en ondersteunt de training voor de positie van het hoofd. De inloophoogte kan worden verlaagd tot 3 cm.
KLIK op de foto voor meer informatie.