Sta-tafel met powerlift Vision®

Vision

De sta-tafel Vision® stelt u in staat actief deel te nemen aan uw omgeving, ter voorkoming van scoliose, contracturen, botontkalking en decubitus, verbetering van stofwisseling enz. KLIK op de foto voor meer informatie.

BS-100 als buikstatafel inclusief hoofdsteun met gezichtsopening, werkblad, abductiekussen, romp-/bekkensteunen, rugsteun en hielsteunen (accessoires)

BS-100

De BS-serie biedt een therapeutisch verantwoorde manier om vanuit een horizontale stand te kantelen naar een meer verticale positie. KLIK op de foto voor meer informatie.

BS-200 buik- en rugstatafel

BS-200

De brede basisplaat en smalle bovendeel zorgen voor bewegingsvrijheid en voorzien tegelijkertijd in vele verschillende manieren om vanuit een liggende positie omhoog te komen naar bijna staan tot rechtop staan. KLIK op de foto voor meer informatie.

BS-300 als buikstatafel inclusief kinsteun, verlengde kussen breed/laag, werkblad, abductiekussen, romp-/bekkensteunen, rugsteun en hielsteunen (accessoires)

BS-300

Staan heeft veel positieve effecten voor zowel lichaam als geest. KLIK op de foto voor meer informatie.

Novum® 1 met meerdere verstelbare romp/bekkensteunen, en kniesteunen (accessoires)

Novum 1

Het ligvlak voor buik- of rugligging is anatomisch gevormd door toepassing van een nieuw concept.
KLIK op de foto voor meer informatie.

Novum® 2 met twee veiligheidsriemen (accessoires)

Novum 2

Geen ander product biedt dezelfde mogelijkheden voor gecompliceerde voetafwijkingen. Het biedt de beste hulp voor het opstaan.KLIK op de foto voor meer informatie.

Novum 3

De sta-tafel functioneert in elke positie en ondersteunt de training voor de positie van het hoofd. De inloophoogte kan worden verlaagd tot 3 cm.
KLIK op de foto voor meer informatie.