Wat is een proefplaatsing?

Wij sturen jou vrijblijvend een hulpmiddel toe om een week uit te proberen*.

Met welk doel? Zodat je in de praktijk ervaart hoeveel meerwaarde het hulpmiddel voor jullie zorgverlening heeft. Die ervaring helpt je vervolgens om te bepalen en te onderbouwen of jullie het hulpmiddel willen aanschaffen. Hoe verloopt een proefplaatsing?

*Niet alle hulpmiddelen zijn beschikbaar voor een proefplaatsing. De tijdsduur van de proefplaatsing is afhankelijk van het hulpmiddel. Vraag naar onze voorwaarden.

1.

Je stuurt de proefaanvraag naar [email protected]‑form.nl.

Vermeld hierbij het hulpmiddel en welke collega’s ervan gebruikmaken tijdens de proefplaatsing.

2.

De binnendienst neemt contact met je op.

Ze informeren je over de gang van zaken. Ze verzorgen de levering van het hulpmiddel. En ze plannen de startdatum met je in.

De binnendienst neemt contact met je op.

Ze informeren je over de gang van zaken. Ze verzorgen de levering van het hulpmiddel. En ze plannen de startdatum met je in.

3.

Op de startdatum geeft één van onze productspecialisten een korte training, via een live videobelgesprek of bezoek op jullie locatie. Gedurende de proefplaatsing mogen alleen getrainde zorgverleners het hulpmiddel gebruiken.

4.

Na 2 dagen hebben jij of een collega een korte evaluatie met onze binnendienst, waarbij je praktische vragen uit jullie ervaring deelt. Hierdoor maak je optimaal gebruik van de rest van de proefperiode.

Na 2 dagen hebben jij of een collega een korte evaluatie met onze binnendienst, waarbij je praktische vragen uit jullie ervaring deelt. Hierdoor maak je optimaal gebruik van de rest van de proefperiode

5.

Op de laatste dag evalueren jij en/of deelnemende collega’s samen met één van onze productadviseurs het resultaat van de proefplaatsing en de te nemen vervolgstappen.