De Mover-serie bestaat uit een variatie aan sta-op- en transferhulpmiddelen, die de zorgverlener bij een snelle, stabiele en veilige transfer van de zorgvrager vanaf het bed naar een stoel of toilet en vice versa helpen.  

Een bijzonder kenmerk van de Mover is het schuine zitvlak. De zorgvrager zit hierdoor in een actievere houding wat het opstaan vergemakkelijkt. De zwenkbare zitvlakken en kniesteunen zijn gepolsterd waardoor de zorgvrager comfortabel kan zitten. Daarnaast bieden de zitting, kniesteunen en de handgrepen goede ondersteuning tijden de transfer wat de zorgvrager een veilig gevoel geeft.

De handmatig verstelbare pootspreiding zorgt voor een snelle en eenvoudige toegang tot elke stoel, rolstoel, douche-toiletstoel en/of bed.

De Mover Flexi Obese wordt gekenmerkt door een hoge maximale belasting van wel 220 kg. De breedte tussen de opengedraaide zitvlakken bedraagt 56 cm.  

Alle Movers zijn voorzien van een antibacteriële poedercoating die bacteriën zoals E-coli en MRSA bestrijdt. De coating zorgt voor een bacteriële vermindering van wel 99 procent.

Unieke voordelen

  • Belastbaar tot 220 kg

  • Handmatig verstelbare pootspreiding

  • Comfortabele gepolsterde zitvlakken en kniesteunen
  • Schuin zitvlak voor een actievere houding
  • Gemakkelijk manoeuvreerbaar en snelle toegang tot (rol)stoelen etc.
  • Wielen met dubbel loopvlak voor een prettig en licht rijcomfort
Mover Flexi Base

Mover Flexi Obese

Kenmerkentabel

Mover Flexi Obese
Lengte cm 93,0
Breedte cm 73,5
Hoogte cm 109,0
Pootspreiding verstelling handmatig
Breedte opengedraaide zitvlakken cm 56,0
Diameter zwenkwielen mm 75
Maximaal gebruikersgewicht kg 220,0

Andere hulpmiddelen