Henk
Henk

Henk

Hallo, mijn naam is Henk. Overdag werk ik bij Maatwurk en ‘s avonds ben ik vaak aan het gamen. Ik vind het heel leuk te werken bij Maatwurk en ik heb toffe bazen. Ik doe allerlei klusjes, ook stofzuigen op het kantoor van ATO FORM. Ik vind stofzuigen hartstikke leuk. Soms drink ik daarna een glas chocomelk bij ATO FORM. Gelukkig neemt ATO FORM ook altijd na aflevering de lege dozen weer mee. Die breng ik dan met de bakfiets naar het stort. Dan kan ik weer even lekker fietsen.

Henk
Marrit
Marrit

Marrit

Hoi, ik heet Marrit. Ik ben gek op pannenkoeken en mag graag op mijn keyboard spelen. Als ik een beetje gezond ben, werk ik zo vaak mogelijk bij Maatwurk. Dat vind ik leuk. Meestal werk ik in de kantine. Ik ben dan aan het opruimen en alles een beetje netjes houden. Op dit moment ben ik de servetten aan het vouwen. Dat hoort er ook bij. Elkaar een beetje helpen vind ik heel belangrijk.

Als ATO FORM werken we dagelijks met producten die in de zorg worden ingezet. Maar eigenlijk gaat het helemaal niet om producten, het gaat om de mensen! Mensen maken het verschil. Zoals Marrit zegt ‘elkaar een beetje helpen vind ik belangrijk‘ is een gedachte waar we ons heel erg in herkennen. Als we aan het einde van de dag hebben gemerkt dat we weer een aantal mensen (zowel zorgvragers als zorgverleners) blij hebben gemaakt omdat een hulpmiddel hun dagelijkse leven iets heeft verlicht dan gaan we met een opgewekt gevoel naar huis. Vandaar dat we het ook heel belangrijk vinden dat mensen als Henk en Marrit ons als ATO FORM ondersteunen! Ze doen hun werk met een glimlach, net als wij. Dat maakt hen blij, dat maakt ons blij!

Meer informatie over Maatwurk, zie: http://maatwurk-ondersteuning.nl/

Wibo Brouwer
ATO FORM

Als ATO FORM werken we dagelijks met producten die in de zorg worden ingezet. Maar eigenlijk gaat het helemaal niet om producten, het gaat om de mensen! Mensen maken het verschil. Zoals Marrit zegt ‘elkaar een beetje helpen vind ik belangrijk‘ is een gedachte waar we ons heel erg in herkennen. Als we aan het einde van de dag hebben gemerkt dat we weer een aantal mensen (zowel zorgvragers als zorgverleners) blij hebben gemaakt omdat een hulpmiddel hun dagelijkse leven iets heeft verlicht dan gaan we met een opgewekt gevoel naar huis. Vandaar dat we het ook heel belangrijk vinden dat mensen als Henk, Marrit en Arne ons als ATO FORM ondersteunen! Ze doen hun werk met een glimlach, net als wij. Dat maakt ons blij, dat maakt hen blij!

Meer informatie over Maatwurk, zie: http://maatwurk-ondersteuning.nl/

Wibo Brouwer
ATO FORM